Kukkakauppa Bieder

Yksilölliset Bieder kukkaliikkeet

Bieder Kukkakauppa kehittyy jatkuvasti - uutisista löydät ajankohtaiset tapahtumamme. Liikekohtaiset aukioloajat löydät tästä.

Liikkeissämme ei välttämättä pystytä vastaamaan puhelimeen, jolloin puhelut ohjautuvat omaan myyntipalveluumme, jossa alan ammattilaiset ottavat tilauksia mielellään vastaan ja välittävät tilauksenne toivomaasi liikkeeseen. Suoranumero puhelinpalveluun 010 778 7788.

Bieder Internet Kukkakauppa

Tervetuloa tutustumaan Bieder kukkaliikkeiden toimintaan. Haluamme omalla panoksellamme olla rakentamassa Suomeen yhtä alamme menestystarinaa.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua niin kukkien kuin floristisen osaamisemmekin osalta.
Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota kukkien tuoreuteen. Tilaamme lähes kaikki kukat suoratilauksina Hollannista, näin voimme taata aina tuoreet kukat ja kilpailukykyisen hinnan.
Bieder Internet kukkakaupan juuret juontavat yli 14 vuoden taakse jolloin silloiset Biederin avainhenkilöt kohtasivat työnsä puitteissa ja jo silloin suunnittelivat tuovansa markkinoille jotain uutta, erilaista, erottuvaa ja perinteistä poikkeavaa. Kuluneet 20 vuotta ovat osoittaneet että Biederiä on odotettu.
Tänä päivänä Bieder tunnetaan innovatiivisesta toiminnasta.
Biederin nettikaupan kautta voit ostaa kukkien lisäksi, ilmapalloja, hedelmä ja herkkukoreja, maljakoita, konvehtirasioita.
Olipa yrityslahjatarpeesi mikä tahansa, autamme mielellämme sen toteuttamisessa ja jakelussa.
-
Palvelemme puhelimitse
Ma-Pe 9:00-20:00, La 9:00-19:00, Su 9:00-19:00
Puhelin 010 778 7788
Fax 010 778 7799
myynti@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Renginkuja 1 LH C 4, 00410 Helsinki
-

Bieder Kukkapiha Espoo Bemböle

Bieder kukkapiha jatkaa Leo ja Marja Isokselan aikanaan avaaman ja tunnetuksi tekemän Kukka-Pihlan kukkakioskiperinteitä.
Biederissä panostetaan samoihin aikanaan hyviksi koettuihin menestystekijöihin.
Runsas valikoima, korkea laatu, edulliset hinnat ja ammattitaidolla tehty kukkasidonta ovat taikasanoja, joiden vuoksi kannattaa tulla kauempaakin.
Kesäisin valikoimaa täydennetää monipuolinen valikoima taimia ja amppeleita, ja Taimipiha onkin avoinna mahdollisimman pitkälle syksyyn. Valoisat 99 neliön myymälätilamme mahdollistavat runsaan valikoiman niin kukkivia kukkia kuin viherkasvejakin. Bieder kukkapiha sijaitsee lähellä Espoon Ikeaa, Vanhan Turuntien varressa. Bieder kukkapiha on avoinna vuoden jokaisena päivänä.
-
Puhelin 010 778 7794
Fax 044 6111 4718
kukkapiha@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Kuninkaantie 2, 02740 Espoo
-
-
Bieder Kukkakauppa Ruoholahti
Ruoholahden viihtyisässä myymälässä Kauppakeskuksen aulassa voit tunnelmoida laajan kasvivalikoiman keskellä. Sidomme taidolla kaikki sidontatyöt, ja meiltä saat myös surusidontaa, kuten muistakin liikkeistämme. Meiltä löydät aina laajan valikoiman valmiskimppuja. Tule ihastelemaan viikoittain vaihtuvia esillelaittojamme! Yrittäjänä Bieder Ruoholahdessa toimii Tapio Komminaho, Tmi Pro Florist Helsinki. 
Ruoholahden Biederin löydät omalta sivultaan myös Facebookista. 
-
Puhelin 010 778 7782
ruoholahti@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Itämerenkatu 21, Kauppakeskus Ruoholahti, 00180 Helsinki
-

Bieder Kukkakauppa Nummela

Nummelan uusittu liikkeemme palvelee maanantaista lauantaihin. Kukkakaupastamme saat taidolla sidotut kimput ja surukukat. Oletko ajatellut hankkivasi yrityksellesi viikottaista kukkatoimistusta piristämään työpistettä tai aulaa? 
-
Puhelin 010 778 7783
nummela@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Tuusankaari 1, CM Kauppakeskus, 03100 Nummela
-
-
Bieder Kukkakauppa Netissä

Bieder kukkakaupan toiminta käynnistyi syksyllä 2006 ensimmäisenä suomalaisena kukkakauppana, joka toimii pelkästään nettisivujen kautta ja panostaa toiminnassaan kukkien toimitusmyyntiin suoraan asiakkaille, joko tilaajalle itselleen tai suoraan kukkalahjan saajalle. Huomasimme nopeasti, että Bieder oli todella odotettu, uusi, monipuolinen, innovatiivinen ja nykyaikainen vaihtoehto perinteikkään toimialan kirjossa. Laaja valikoima, korkea laatu, helppo tilaaminen ja nopeat toimitukset ovat olleet asiakkaittemme mieleen. Bieder nettipalvelun kautta kukat ovat tilattavissa koko Suomeen. Kukkavälityksemme kattaa koko maailman, sillä olemme osa DataFlora-, Teleflor International- ja Verkkokukka-markkinointiketjua. Biederin omasta palvelukeskuksesta kukat toimitetaan yli miljoonaan osoitteeseen pääkaupunkiseudulla. Oma toimitusalueemme kattaa pääkaupunkiseudun ympäristökuntineen. Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää sekä Sipoo sijaitsevat omalla toimitusalueellamme.

Bieder nettipalvelut toimii 24/7 periaatteella, kukkatoimitukset tapahtuvat päivittäin 8:00-21:00 välillä. Joko olet kokeillut kukkien Internet ostamista? Biederin löydät helposti googlaamalla "Bieder Kukkakauppa" tai suoraan osoitteesta www.bieder.fi. Kukkatilauksen voit tehdä ja maksaa myös kaikissa liikkeissämme. 

Hautaustoimisto Bieder Helsinki

Hautaustoimisto Bieder on sananmukaisesti täyden palvelu hautaustoimisto. Hautaustoimisto Biederin juuret ulottuvat vuoteen 2005, jolloin Jussi Rasa aloitti toiminnan hautausalalla tuomalla maahan itse suunnittelemiaan Puolassa valmistettuja tammiarkkuja. Vuonna 2007 Jussin perustama Pääkaupunkiseudun Hautauspalvelu aloitti ensimmäisenä hautaustoimistona Suomessa asiakkaiden palvelemisen verkkosivuillaan. Pääkaupunkiseudun Hautauspalvelu ja kukkakauppa Bieder perustivat keväällä 2013 yhteisen yrityksen, joka aloitti palvelemalla pääkaupunkiseudun ja käytännössä koko Uudenmaan alueen asiakkaita nimellä Hautaustoimisto Bieder. Alusta alkaen Hautaustoimisto Biederin tavoitteena on ollut tarjota asiakkailleen parasta palvelua nykyaikaisin menetelmin. Tutustu palveluihimme www.hautaustoimistobieder.fi Näiltä sivuilta palvelumme ovat saatavillanne 24 tuntia vuorokaudessa paikasta riippumatta. 
-
Puhelin 010 778 7777
hautaustoimisto@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Mannerheimintie 65, 00250 Helsinki

Turun Hautaustoimisto Bieder

Hautaustoimisto Bieder avasi Turkuun täyden palvelunhautaustoimiston keväälä 2018. Turun hautaustoimistorintamalla tilanne on tällähetkellä hyvin samankaltainen kuin aloittaessamme toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Alueella toimii useita pitkät perinteet omaavia hautaustoimistoja, joiden toimintatapaan ei kuulu ilmoittaa julkisesti tuotteiden ja palveluiden hintoja. Kokemuksemme mukaan tämä tarkoittaa useimmiten asiakkaille korkeita hintoja ja piilokustannuksia. Hautaustoimisto Biederin tapa toimia on avoin hinnoittelu ilman piilotettuja lisäkustannuksia. Kerromme toiminnastamme ja tuotteistamme internet sivuilla. Puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä saatte lisätietoa ja apua hautajaisten järjestämiseen Hautaustoimisto Bieder palvelee koko Turun talousalueella tarjoten asiakkailleen parasta palvelua nykyaikaisin menetelmin. Tutustu palveluihimme www.turunhautaustoimisto.fi. Näiltä sivuilta palvelumme ovat saatavillanne 24 tuntia vuorokaudessa paikasta riippumatta. 
-
Puhelin 010 778 7747
turunhautaustoimisto@bieder.fi