Kukkakauppa Bieder

Yksilölliset Bieder kukkaliikkeet

Bieder Kukkakauppa kehittyy jatkuvasti - uutisista löydät ajankohtaiset tapahtumamme. Liikekohtaiset aukioloajat löydät tästä.

Bieder Internet Kukkakauppa

Tervetuloa tutustumaan Bieder kukkaliikkeiden toimintaan. Haluamme omalla panoksellamme olla rakentamassa Suomeen yhtä alamme menestystarinaa.
Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua niin kukkien kuin floristisen osaamisemmekin osalta.
Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota kukkien tuoreuteen. Tilaamme lähes kaikki kukat suoratilauksina Hollannista, näin voimme taata aina tuoreet kukat ja kilpailukykyisen hinnan.
Bieder Internet kukkakaupan juuret juontavat yli 14 vuoden taakse jolloin silloiset Biederin avainhenkilöt kohtasivat työnsä puitteissa ja jo silloin suunnittelivat tuovansa markkinoille jotain uutta, erilaista, erottuvaa ja perinteistä poikkeavaa. Kuluneet 11 vuotta ovat osoittaneet että Biederiä on odotettu.
Tänä päivänä Bieder tunnetaan innovatiivisesta toiminnasta.
Biederin nettikaupan kautta voit ostaa kukkien lisäksi, ilmapalloja, hedelmä ja herkkukoreja, maljakoita, konvehtirasioita.
Olipa yrityslahjatarpeesi mikä tahansa, autamme mielellämme sen toteuttamisessa ja jakelussa.
-
Palvelemme puhelimitse
Ma-Pe 9:00-20:00, La 9:00-19:00, Su 9:00-19:00
Puhelin 010 778 7788
Fax 010 778 7799
myynti@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Renginkuja 1 LH C 4, 00410 Helsinki
-

Bieder Clarkia Tilauskukkakauppa

Tilauskukkakauppa Clarkia jatkaa Kukkahuone Clarkian ansiokasta työtä kukkasidonnan saralla. Kukkahuone Clarkian toiminta on käynnistynyt vuonna 1996 nuorien innokkaiden floristien (Markku ja Tanja Lähdeaho) halusta kehittää ja luoda uusia floristisia elämyksiä. Vuonna 2008 liiketoiminta yhdistyi Bieder kukkakauppaan, samalla nimi vaihtui Bieder Clarkiaksi. Toimintamme perustuu edelleen innovatiivisuuden ja ammattitaidon yhdistelmään, josta on apua erityisesti tapahtumien ja tilaisuuksien koristeluissa. Tilaa Bieder Clarkian ammattilaiset avuksesi juhlien kukkasomistamiseen.
-
Puhelin 010 778 7795
Fax 010 778 7799
clarkia@bieder.fi
-

Bieder Kukkapiha Espoo Bemböle

Bieder kukkapiha jatkaa Leo ja Marja Isokselan aikanaan avaaman ja tunnetuksi tekemän Kukka-Pihlan kukkakioskiperinteitä.
Biederissä panostetaan samoihin aikanaan hyviksi koettuihin menestystekijöihin.
Runsas valikoima, korkea laatu, edulliset hinnat ja ammattitaidolla tehty kukkasidonta ovat taikasanoja, joiden vuoksi kannattaa tulla kauempaakin.
Kesäisin valikoimaa täydennetää monipuolinen valikoima taimia ja amppeleita, ja Taimipiha onkin avoinna mahdollisimman pitkälle syksyyn. Valoisat 99 neliön myymälätilamme mahdollistavat runsaan valikoiman niin kukkivia kukkia kuin viherkasvejakin. Bieder kukkapiha sijaitsee lähellä Espoon Ikeaa, Vanhan Turuntien varressa. Bieder kukkapiha on avoinna vuoden jokaisena päivänä.
-
Puhelin 010 778 7794
Fax 044 6111 4718
kukkapiha@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Kuninkaantie 2, 02740 Espoo
-
-

Bieder Niittykukka

Myymälän sijainti S-marketin yhteydessä helpottaa päivittäisten kukkahankintojen tekemistä. Hyvä ruoka, juhlat ja kukat kuuluvat yhteen. Myymälässä panostetaan erityisesti valmiskimppuvalikoimaan ja hyvään viherkasvivalikoimaan.
Myymälän pitkä aukioloaika mahdollistaa nopeat kukkaostokset iltaisin ja viikonloppuisin.
-
Puhelin 010 778 7793
niittykukka@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Merituulentie 36, Kauppakeskus Niitty, 02200 Espoo

Bieder Purokukka Myllypuro

Purokukka avattiin kesällä 2011 osaksi Bieder kukkamyyntipisteiden monipuolista ja yksilöllistä kirjoa. Bieder Purokukka sijaitsee Helsingin Myllypurossa uudella Myllypuron Ostarilla. Bieder Purokukka toimii S-marketin yhteydessä. Samalla ostarilla on lukuisia muita liikkeitä mm. Apteekki, R-kioski ja K-Supermarket. Bieder Purokukassa panostetaan hyvään hinta-laatusuhteeseen. Myymälästä löydät laajan valikoiman valmiita kimppuja, leikkokukkia sekä kukkivia ruukkuja että viherkasveja. Valikoimasta löydät myös suosituimmat ulkokukat. Myymälässä panostetaan tunnelmaan ja kauniiseen esillelaittoon. 
-
Puhelin 010 778 7797
Fax 044 6111 4678
purokukka@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Kiviparintie 2, Myllypuron Ostari, 00920 Helsinki
-
-

Bieder Kukkasitomo Isomyyri

Myyrmannin Kukka on ollut osa Biederiä alkukeväästä 2012. Taitavat kukkasitojat takaavat aina ammattitaidolla sidotut työt, jotka saavat asiakkaat palaamaan kiittelemään vielä jälkeenpäinkin. 
Helpoin reitti liikkeeseemme on suoraan Myyrmäen aseman pohjoispäästä. Tervetuloa laadukkaille kukkaostoksille!
-
Puhelin 010 778 7789
Fax 050 83789188
myyrmanni@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Liesitori 1, Isomyyrin kauppakeskus, Myyrmäki, Vantaa
-

Bieder Ruoholahti

Ruoholahden viihtyisässä myymälässä Kauppakeskuksen aulassa voit tunnelmoida laajan kasvivalikoiman keskellä. Sidomme taidolla kaikki sidontatyöt, ja meiltä saat myös surusidontaa, kuten muistakin liikkeistämme. Meiltä löydät aina laajan valikoiman valmiskimppuja. Tule ihastelemaan viikoittain vaihtuvia esillelaittojamme! Yrittäjänä Bieder Ruoholahdessa toimii Tapio Komminaho, Tmi Pro Florist Helsinki. 
Ruoholahden Biederin löydät omalta sivultaan myös Facebookista. 
-
Puhelin 010 778 7782
ruoholahti@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Itämerenkatu 21, Kauppakeskus Ruoholahti, 00180 Helsinki
-

Bieder Kukkakauppa Nummela

Nummelan uusittu liikkeemme palvelee maanantaista lauantaihin. Kukkakaupastamme saat taidolla sidotut kimput ja surukukat. Oletko ajatellut hankkivasi yrityksellesi viikottaista kukkatoimistusta piristämään työpistettä tai aulaa? 
-
Puhelin 010 778 7783
nummela@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Tuusankaari 1, CM Kauppakeskus, 03100 Nummela
-
-

Bieder Kukkatori Tapiola

Bieder Tapiolassa panostetaan ruukkukukkavalikoimaan. Oletko kiinnittänyt huomiota suureen näyteikkunaan, josta löydät kauniisti aseteltuna sesongin ruukkukukat?  Tule tutkimaan myös kasvanutta myyntikimppuvalikoimaamme!
-
Puhelin 010 778 7780
tapiola@bieder.fi
-
Käyntiosoite:
Sampotori, 02100 Espoo

Bieder Kukkakauppa Netissä

Bieder kukkakaupan toiminta käynnistyi syksyllä 2006 ensimmäisenä suomalaisena kukkakauppana, joka toimii pelkästään nettisivujen kautta ja panostaa toiminnassaan kukkien toimitusmyyntiin suoraan asiakkaille, joko tilaajalle itselleen tai suoraan kukkalahjan saajalle. Huomasimme nopeasti, että Bieder oli todella odotettu, uusi, monipuolinen, innovatiivinen ja nykyaikainen vaihtoehto perinteikkään toimialan kirjossa. Laaja valikoima, korkea laatu, helppo tilaaminen ja nopeat toimitukset ovat olleet asiakkaittemme mieleen. Bieder nettipalvelun kautta kukat ovat tilattavissa koko Suomeen. Kukkavälityksemme kattaa koko maailman, sillä olemme osa DataFlora-, Teleflor International- ja FloraQueen-markkinointiketjua. Biederin omasta palvelukeskuksesta kukat toimitetaan yli miljoonaan osoitteeseen pääkaupunkiseudulla. Oma toimitusalueemme kattaa pääkaupunkiseudun ympäristökuntineen. Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää sekä Sipoo sijaitsevat omalla toimitusalueellamme.

Bieder nettipalvelut toimii 24/7 periaatteella, kukkatoimitukset tapahtuvat päivittäin 8:00-21:00 välillä. Joko olet kokeillut kukkien Internet ostamista? Biederin löydät helposti googlaamalla "Bieder Kukkakauppa" tai suoraan osoitteesta www.bieder.fi. Kukkatilauksen voit tehdä ja maksaa myös kaikissa liikkeissämme.