Corona-virus tiedote

Bieder Kukkakaupat toimivat normaalisti pandemiasta huolimatta.

Kukka ilahduttaa kotonaolijaa ja läheisiäsi kannattaa myös piristää varsinkin silloin kun et itse pääse käymään.

Mikäli haluat tilata kukkia, mutta kuitenkin välttää asiointia kaupassa, toimitamme kukat kotiisi normaalien toitustapojemme mukaan koko pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin.
Omat lähettimme toimittavat kukat kotiovellesi. Voit myös tilata kukat netistä ennakkoon, jolloin asiointi aika liikkeessä lyhenee merkittävästi.

Riskiryhmien kukkatoimitukset tapahtuvat aina ilman ulkopuolista kontaktia vastaanottajaan. Esim. Hoitolaitoksiin toimitukset tehdään ennalta ilmoittaen, jolloin hoitohenkilökunta noutaa kukat ovelta.
Mikäli kyseessä on riskiryhmän kukkatoimitus merkitse siitä tieto tilauksen "muuta huomioitavaa" kenttään.

DataFlora kukkavälitys toimittaa kukat kaikkialle Suomeen vastaavien toimintamallien mukaisesti.

Huomioithan että toimtuksissa pienemmille paikkakunnille saattaa olla viiveitä pandemiasta johtuen.

Kukilla aurinkoa kevääseen.