Syntymätodistus ja kimppu ystävälle- Eettinen lahja

Saatavuus: Varastossa

50,00 €

Kuvaus

Bieder Kukkakauppojen ja World Visionin Yhteistyötuotteet tekevät hyvää - Kukkien lisäksi voit ilahduttaa ystävääsi eettisellä lahjalla. Lahjaan kuuluu World Visionin eettinen lahja, kortti sekä käsityönä sidottu 25 euron arvoinen kimppu.

World Vision Eettisen lahjan voit ostaa vain yhdessä kukkien kanssa, ja se on toimitettavissa vain omalle toimitusalueellemme pääkaupunkiseudulle.

Lisää kuvia

Lisätiedot

Bieder Kukkakauppojen ja World Visionin Yhteistyötuotteet tekevät hyvää - Kukkien lisäksi voit ilahduttaa ystävääsi eettisellä lahjalla. Syntymätodistus takaa lapselle identiteetin ja edistää hänen oikeuksiensa toteutumista, kuten elintärkeiden terveyspalveluiden saantia. Todistus tarvitaan myös peruskoulun päättökokeeseen ilmoittauduttaessa. Syntymätodistus jää usein Keniassa hankkimatta koska sen merkitystä ei ymmärretä ja se on haettava kaukaa. Lahjan avulla World Vision jakaa tietoa viranomaisille ja perheille rekisteröinnin tärkeydestä ja helpottaa syntymätodistuksen saamista. Lahjaan kuuluu Eettinen lahja sekä punasävyinen kukkakimppu. World Vision Eettisen lahjan voit ostaa vain yhdessä kukkien kanssa, ja se on toimitettavissa vain omalle toimitusalueellemme pääkaupunkiseudulle.